cykeltoj4u blog

ساخت وبلاگ

Yorkshire lokal tid den 29. september, finalen af ​​verdensmesterskabet i 2019 - mænds elitegruppe i motorvejsgruppen blev gennemført i kraftigt regn, den generelle vanskelighed ved spillet var enorm, og endelig den danske Billigt Cykeltøj 23-årige chauffør Mads Pedersen nåede slutningen og blev ny verdensmester. Dette er også den første verdensmester i Danmarks historie.

Jeg tror, ​​mange mennesker gætte på begyndelsen, men gætte ikke på resultatet eller to gange. På de sidste 33 kilometer af spillet begyndte den afgørende kamp officielt, Vanterpool angreb! Efter angrebet åbnede Vanterpool hurtigt afstanden, og ingen undtagen Trentin kunne reagere! Men på få minutter er kampen afsluttet. Efter næsten seks timers kampe har hovedgruppen ikke været i stand til at jage Vanterpool. Fordelen ved breakout-gruppen vokser, og verdensmesteren vil blive produceret blandt de fem personer.

 

Ligesom verden troede, at Vanterpool skulle blive verdensmester ... eksploderede Vanterpool pludselig. Historien kom til en pludselig ende i højdepunktet. Selvom Trentin havde en absolut sprinthastighed, mistede han for meget i spillet og lykkedes ikke at sprint. Pedersen vandt UCI World Champion Cykeltrøje.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 356 تاريخ : شنبه 30 آذر 1398 ساعت: 19:05

Nedbruddet bragte en for tidlig afslutning på Van Aerts debut Tour og hans landevejssæson og har alvorligt forsinket starten af ​​sin cyclo-cross-kampagne. Det er stadig uklart, hvoår han kan vende tilbage til konkurrencedygtige handlinger.

For to uger siden kørte Van Aert iført Billigt Cykeltøj for første gang siden ulykken på en cykel, da han tog en 7,5 km drejning på en e-cykel nær sit hjem i Herentals. Denne handling markerede den symbolske begyndelse på den næste fase af hans lange rehabilitering.

 

Før hans nedbrud havde Van Aert planlagt at afslutte sin landevejssæson tidligt for at flytte sit fokus til cyclo-cross til vinteren. Den tre-gangs verdensmester anerkendte imidlertid på søndag, at det endnu ikke er klart, om han vil være i stand til at vende tilbage til handling under denne vinter's cyclo-cross-kampagne. Lad os købe LottoNL-Jumbo Cykeltrøje for at støtte ham!

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 364 تاريخ : پنجشنبه 28 آذر 1398 ساعت: 20:04

Den 8. september 2019 sluttede den femtende fase af Vuelta a España. I en sætning til at beskrive den femtende etape består det 154,4 kilometer lange løb af fire bjerge på 1. niveau uden at give chaufføree en chance for at trække vejret.

 

Kuss iført Team Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj tog den absolutte fordel ind i de sidste 500 meter. Den 24-årige Kuss fejrede med fans ved vejen og løftede armene til den femte fase af deres karriere. Roglic (Team Jumbo-Visma) overhalede Valverde for at starte en sprint, skridt foran og konsoliderede sin samlede score fordel, og Valverde tabte ikke mere tid. Efter afslutningen af ​​etappen ændrede den samlede score sig ikke, men udvidelsen af ​​tidsforskellen gav Roglic mere håb om at ramme mesterskabet. På nuværende tidspunkt er det kun Valvedes status, der kan være en kamp. Roglic fortsatte med at holde den røde Vuelta a España Cykeltrøje og sprintede for at være foran. I øjeblikket er Roglic's tilstand hård, og næsten ingen kan konkurrere. Hvad Valverde kan gøre, er kun at beholde andenpladsen i sin samlede score.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 297 تاريخ : چهارشنبه 27 آذر 1398 ساعت: 20:08

Den 1. september 2019 sluttede den niende etape i Vuelta a España. Lopez (ASTANA) tog føringen i avanceret angreb, men tabte tid med Higuita (EF Education First) i kraftigt regn. Pogacar UAE kørte alene i 3 km. Quintana (Movistar Team) trin nummer to, tag på den røde Billigt Cykeltøj.

Den samlede længde på dette trin i Andorra er kun 94,4 kilometer, kilometertal er kortere, og starttidspunktet for konkurrencen er senere end normalt, så publikum kan begynde at se hele spillet fra starten af ​​konkurrencen. Efter starten af ​​løbet begyndte jeg at klatre op ad skråningen på æresstadiet og forudsagde også vanskeligheden ved den niende etape.

 

2,5 km før slutningen af ​​løbet fra starten af ​​angrebet bag Quintana førte hurtigt spillet. Lopez, der var påvirket af styrtet, havde en faldende fysisk tilstand og blev taget af Roglic. Til sidst vandt Pogacar, der kun er 20 år gammel, mesterskabet! Quintana blev nummer to bag 23 sekunder. Roglic og Valverd blev delt i tre eller fire etaper. Quintana kom på toppen af ​​den samlede scoreliste, satte den røde Vuelta a España Cykeltrøje på, og de andre trøjer ændrede sig ikke.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 317 تاريخ : سه شنبه 26 آذر 1398 ساعت: 20:07

Den tredje etape er 188 kilometer lang. Drivere, der bærer Billigt Cykeltøj, afgår fra Huguet City. De to tredje-niveau klatrer i anden halvdel af etappen vil stadig bringe en masse variabler til konkurrencen.

 

I løbet af de sidste 3 kilometer af løbet begyndte holdene at stille op og forsøgte at bringe deres respektive sprintere til en gunstig position. I de sidste 2 kilometer gik den store gruppe gennem en lille sving og gik ind i den endelige flade vejsprint. Sunweb-teamet var i forkant, bag dem var sprint toget fra Trek-Segafredo-teamet. I de sidste hundrede meter ændrer situationen på marken sig hurtigt. På dette tidspunkt smadrede Sam Bennett, der ikke havde holdkammerater, pludselig bagfra på Trek-Segafredo-holdet. Sam Bennett vandt den tredje etappe og vandt sin første Tour of Spain-etappe. Hvorfor køber vi ikke Vuelta a España Cykeltrøje for at støtte ham?

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 222 تاريخ : پنجشنبه 21 آذر 1398 ساعت: 20:21

Team Jumbo-Visma besluttede at hæve holdbudgettet til 20 millioner euro for at opnå gode resultater i den store ring. Denne øgede investering vil hovedsageligt blive brugt til flådereform og underskrivelsen af superstjeen Tom Dumoulin. Tom Dumoulin spiller i Team Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj næste sæson.

Team Jumbo-Visma sagde, at de vil stræbe efter at vinde i de tre store runder (Giro d'Italia, Tour de France, La Vuelta), ikke kun Tour de France-mesteren. Ankomsten af Tom Dumoulin kan øge holdets styrke kraftigt, hvilket er en god ting for Team Jumbo-Visma, Team Jumbo-Visma har en større chance for at vinde storspillet. Vi ser frem til at Tom Dumoulin bærer Team Jumbo-Visma LottoNL-Jumbo Cykeltrøje for at opnå bedre resultater hos Team Jumbo-Visma.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 224 تاريخ : چهارشنبه 20 آذر 1398 ساعت: 21:03

Den 14. august 2019 blev den tredje fase af Binckbanktour afsluttet. Sam Bennett, iført en Bora-Hansgrohe Billigt Cykeltøj, fortsatte med at være i en varm tilstand og spillede et hat-trick. Spillet gik gennem Lambrates hjemby Knesselare, og den store gruppe udtrykte igen sin sorg på denne dag.

 

Der var en skarp bøjning 500 meter inden slutningen af ​​spillet. Nogen vendte sig ikke om og stoppede den store gruppe bag sig, hvilket kun efterlod et par sprinter foran for at komme lige i finalen. Jasper Phillpsen blev først et springbræt for Dylan Groenewegen og Sam Bennett. De to mænd gik fra Jasper Phillpsen til venstre og højre og næsten pressede linjen på samme tid. Slow-motion-afspilning viser, at Sam Bennett er en vinder, og hans fordel er bare bredden på et dæk. Sam Bennett, iført Bora-Hansgrohe Bora-Hansgrohe Cykeltrøje, bevarede sine styrker og beviste sin styrke igen. Han vandt den tredje etape og blev den første driver i Binckbanktours historie til at vinde den tre-spillers vindende række.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 227 تاريخ : دوشنبه 18 آذر 1398 ساعت: 19:51

4. august 2019 sluttede London Classic. Viviani (Team QUICK STEP) besejrede Bennett i Bola Hansgrohe-trøjen. Vandt mesterskabet Billigt Cykelbeklædning.

Den store gruppe havde en bølge af acceleration, da den passerede Box Hill for sidste gang. Matthews var meget aktiv og lykkedes at efterlade Ewan (Lotto-Soudal) bag sig. Spillets samlede vanskelighed er dog begrænset. Det er stadig en stor gruppe på over 100 mennesker, der kommer ind i London og starter den sidste sprint.

 

Et nedbrud skete i de sidste to kilometer, og omkring 30 chauffører foran slap væk. Viviani smed komfortabelt 150 meter før målstregen ved at vende over Buckingham Palace. mens Bennett fulgte hele vejen, var tiden tilbage for ham ikke nok til at fuldføre føringen. Det var vanskeligt for andre chauffører at følge med i hastigheden på de to, og Morkov, der førte Viviani i teamet QUICK STEP Quick-Step Floors Cykelbukser, sluttede på tredjeplads.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 187 تاريخ : يکشنبه 17 آذر 1398 ساعت: 21:28

Den 8. august 2019 sluttede den sjette fase af Tour de Pologne. I den tidlige fase af spillet bryder mange chauffører gennem klatrestien. På den anden omgang angreb Maczynski igen. Machinski tog de fleste klatrepunkter og satte magenta Billigt Cykelbeklædning på.

På den sidste skød kom også mere magtfulde chauffører foran. I de sidste 25 kilometer lancerede Swift en solo-flyvning. Sivakov, Hindley og Vingegaard forfulgte og overgik til sidst 6 km foran mål og holdt føringen på ti sekunder til mål. På de sidste 300 meter tog Vingegaard føringen og pressede to modstandere bag ham.

 

Vingegaard besejrede Sivakov og Hindley, der brød ud og scorede sin sejr i LottoNL-Jumbo Cykeltrøje for at vinde sin første karrieregevinst. Jeg ser frem til hans evne til at bringe os endnu bedre resultater i det næste spil.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 219 تاريخ : شنبه 16 آذر 1398 ساعت: 22:57

Den 5. august, 2019, sluttede den tredje fase af den polske tuering. Jacobsen, der var den første, der krydsede linjen, blev diskvalificeret, men blev derefter diskvalificeret for at have overtrådt reglee. Ackermann iført Billigt Cykeltøj vandt scenen. Lambrate styrtede ned i den tidlige del af spillet og døde efter at være sendt til hospitalet til behandling. Han var 22 år gammel.

Da spillet blev gennemført i 48 kilometer, trak Lambrate sig tilbage på bagsiden af ​​den store gruppe. Senere skyndte Lambrate sig ud af vejen. Lambrate stoppede sit hjerteslag og blev bragt til hospitalet med helikopter. Kort efter meddelte det lokale hospital, at redningen var ugyldig.

 

Lambrates død nåede slutningen. Prisceremonien blev aflyst, og scenen mistede også den sædvanlige varme og entusiastiske atmosfære. Lotto-Soudal blev hårdt ramt, og alle vendte tilbage til bussen uden at sige et ord efter kampen. Ackermann, der var iført Bora-Hansgrohe Bora-Hansgrohe Cykeltrøje, sagde: "Resultatee af konkurrencen er ikke vigtige. Jeg håber, at Lambrates familie vil passe på."

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 226 تاريخ : جمعه 15 آذر 1398 ساعت: 21:14

<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US"><font face="Arial"><span style="font-size: 14px;">Et ned

Et nedbrud fandt sted i den 13. fase af Tour de France fredag ​​den 19. juli. Wout van Aert, der netop havde vundet 10. etape og bar en Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj, blev såret af et højre ben fanget i en vendende hindring. Han suturerede først såret i Frankrig gennem kirurgisk rengøring og overførte derefter til Herental Hospital i Belgien for yderligere behandling. Nu hvor Wout van Aert stadig ikke er i stand til at tage sig af sig på grund af sine skader, håber den behandlende læge Chrys og teamets medicinske personale, at han snart vil komme sig fuldt ud.

 

Selvom han kun var 24 år gammel, har Wout van Aert allerede startet sit første show i Tour de France og vandt i nogle etaper. Han var stabil i Spring Classic, nummer to i E3 BinckBank Classic, tredje i Strade Bianche og sjette i Milan-San Remo, men det er ikke klart, hvoår denne unge flamsk er, og i hvilken udstrækning, læg på Jumbo- Visma Tour de France Cykeltrøje igen. Men Wout van Aert er stadig forsigtigt optimistisk.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 213 تاريخ : يکشنبه 10 آذر 1398 ساعت: 21:20

Den 29. juli 2019 sluttede den 21. trin i Tour de France. BERNAL blev den første vinder af Tour de France fra Colombia.

På stævne var den sidste etappe af Tour de France en æresritt, inden han kom ind i den sidste cirkel. Alle lykønskede hinanden, og publikum hilste ryttee velkommen med Billigt Cykeltøj. Kom til den endelige Champs Elysées, spillet begyndte at accelerere. Groenewegen og Ewan ventede til de sidste 100 meter, før de skyndte sig fra begge sider af banen. Ewans hastighed var markant hurtigere end Groenewegen, og han vandt med succes Champs Elysées. De tre faser i mesterskabet gjorde australieren, der deltog i Tour de France for første gang, til den mest succesrige sprinter i tueringen.

 

BERNAL og Thomas, iført Tour de France Cykeltrøje, kører ved siden og hilser hinanden ved målstregen. Den 22-årige BERNAL blev den yngste vinder af Tour de France's historie og den tredje yngste mester. Selvom Thomas ikke forsvarede, blev han stadig nummer to. Kruijswijk som tredjepladsen på det samlede resultatpodium.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 192 تاريخ : چهارشنبه 6 آذر 1398 ساعت: 21:16

Uge 20: Albertville - Val Thorens 59,5 km Ingen kan forudsige bjergetappen, vejret er blevet hovedpersonen i LP-slaget. Berørt af ekstrem vejr er kilometertalet krympet til under halvdelen af ​​den oprindelige plan. Den sidste klasser af HC-klasse Val Thorens er stadig bevaret. Drivee, der bærer Billigt Cykeltøj, opnåede dog stadig fremragende resultater i denne konkurrence.

NIBALI gjorde et gennembrud og vandt mesterskabet i 12 km. Når spillet afsluttes, føler NIBALI nærhed til hovedgruppen, udsletter afgørende andre breakout-chauffører og opretholder afstanden omkring 40 sekunder. Andre forsøgte at forlade hovedgruppen og endte med fiasko.

 

NIBALI opretholdt med succes sin fordel til slutningen og opnåede målet om mesteren af ​​slagringen. BERNAL holdt den samlede score og låste mesterskabet. Så længe BERNAL ankommer sikkert til Paris, bliver BERNAL iført Tour de France Cykeltrøje den tredje yngste mester i Tour de France's historie.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 223 تاريخ : سه شنبه 5 آذر 1398 ساعت: 20:30

Den femtende fase af Tour de France sluttede. Den første halvdel af konkurrencen var omkring scenemesteren og breakout-gruppen. Efter snesevis af kilometer screening dannede adskillige grupper af chauffører endelig en 36-delt breakout-gruppe. Iført Billigt Cykeltøj Simon Yates i de sidste 8 kilometer, åbnede let modstanderen, den sidste solo, Simon Yates holdt fast til slutningen, vandt endnu en gang sejren i bjergetappen.

 

Simon Yates fik den anden sejr i den personlige Tour. Den samlede score liste er på stigning igen, og Alaphlippe beholder stadig den gule skjorte, når hun mister tid. Alaphlippe er uden tvivl den største overraskelse i spillet, vi forventer, at Alaphlippe holder sit mesterskabs Tour de France Cykeltrøje næste.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 212 تاريخ : دوشنبه 4 آذر 1398 ساعت: 20:46

Tour de France trettende etape. I denne konkurrence er der stadig 166 chauffører iført Billigt Cykeltøj at fortsætte konkurrencen. Spillestedet er 27,2 kilometer i Pau-Pau. Denne konkurrence er en personlig prøveperiode. Årets Tour de France har føree opnået gode resultater i denne konkurrence.

Spillet sluttede, og det var tueringen af ​​de samlede scorers at udfordre det varme sæde. Folk har en god præstation, og scoree er alle inden for 36 point.

 

Den sidste udseende Alaphlippe, ansporet af den gule trøje, skåret sejr enkeltstart. Alaphlippe. Hans mål er at opretholde en 1 minutters 12 sekunders forskel med Thomas. Faktisk er han ikke kun opnået sit mål, men også langt overskredet det - på den første vej til timing, han uventet rangeret første Alaphlippe blev mere og mere modig, og førte hele vejen tilbage til målstregen og sluttede kampen med 35 point Denne fase har en særlig betydning hundrede år ..! Senere bragte den franske chauffør et Tour de France Cykeltrøje med vinderens holdning. Der er virkelig ingen bedre mindetid end dette.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 188 تاريخ : يکشنبه 3 آذر 1398 ساعت: 20:08